Zadar Sunset Festival Siguran izlazak

August 03, 2023
Off

Treće izdanje Zadar Sunset festivala je održano u Zadru, na spomeniku Pozdravu suncu i trajalo je od 31. srpnja do 02. kolovoza 2023. Organizatori su bili BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a sve se odvijalo uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

Ovogodišnje izdanje ZSF donijelo je brojna poznata imena elektroničke glazbe poput Joris Voorna, Roger Sancheza, Paca Osune. Tu su još i Stacey Pullen, Flashmob, Mark Knight, dok odmaće boje brane Armando, Mony, Funky V, Aldo Morro, Ivan Mastermix, Alivze b2b Groove Masters. Tisuće plesača završilo je trodnevno glazbeno putovanje s osmjesima na licima, te prepuno prekrasne energije u kojoj smo i mi uživali.

Plesalo se se uz predivne prizore zalaska sunca od 18h pa sve do 01 iza ponoći, nakon čega se zabava preselila na službeni after u klub Opera.

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu i safe packove. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli dobiti savjet za siguran izlazak. Mladi su pokazali izuzetan interes za ovakvu vrstu aktivnosti, a iako je ovaj festival bio za manje rizične skupine mladih, s pažnjom su poslušali savjete i upute za siguran izlazak.

 Više informacija na web stranici Siguran izlazak

Anonimno on-line psihološko savjetovanje: onlineinfozona@gmail.com 
Obratite se i dogovorite termin.

Provedbu programa je omogućilo Ministarstvo zdravstva RH, a partner u provedbi je Zavod za javno zdravstvo Zadar.

About the Author
.