Preach The Rič Martinska Siguran izlazak

August 20, 2023
Off

18. – 19. kolovoza 2023.

Prvo izdanje PREACH THE RIČ festivala održalo se 18. i 19. kolovoza na Martinskoj u Šibeniku. Brojna glazbena imena koja su nastupila na poluotoku preko puta Šibenika predvodili su Smoke Mardeljano, Phat Phillie te Frenkie, Kontra & Indigo. Iza organizacije festivala stoji udruga Pozitivan ritam, s kojom smo uspostavili odličnu suradnju.

Naglasak prvog izdanja PREACH THE RIČ festivala je na domaćim i regionalnim umjetnicima jer je cilj da se hip-hop & rap scena što više poveže i međusobno i s publikom. Tako su na festivalu nastupiti TDKM (Tibor, Noti Limun, Kampanari, AGC i Vano), Hram, Pendrek, DJ Odie, Marvel, Sunnyside Rijeka, Groove Playaz, Mr. Dirty Hairy, Re:Tro Flava, Bobsi, Shelter Team, DJ D-Raze, Hoporeper, DJ Mengren, Reyo, P.I.M.P., MF Kong i Vibra.

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu, safe pack-ove te promotivni materijal programa. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli pronaći i letke o programu te dobiti savjet za siguran izlazak. Hip hop scena sama po sebi ne donosi puno rizika po pitanju konzumacije psihoaktivnih tvari, ali unatoć niskom riziku dobili smo nevjerojatno veliku podršku od svih izvođača koji su s nama pred kamerom podijelili svoja razmišljanja o sigurnom izlasku.

S organizatorom smo uspostavili odličan odnos pun podrške i želje za daljnjom suradnjom, a izuzetno je važno napomenuti da ekipa s Martinske odlično radi svoj posao te smo se osjećali odlično svaki put kad je festival bio tamo organiziran

 Više informacija na web stranici Siguran izlazak

Anonimno on-line psihološko savjetovanje: onlineinfozona@gmail.com
Obratite se i dogovorite termin.

Provedbu programa je omogućilo Ministarstvo zdravstva RH, a partner u provedbi je Zavod za javno zdravstvo Zadar.

About the Author
.