Grupe resocijalizacije online putem Zoom-a

May 03, 2020
Off

Nakon niza individualnih razgovora telefonom i putem WhatsAppa,
te nakon par grupa resocijalizacije koje smo održali putem WhatsAppa odlučili smo održati grupe resocijalizacije putem Zooma, a prva grupa je na rasporedu već u ponedjeljak 04. svibnja u 19:30 sati.

Osim svih vas koji ste već dobili pozivnice i koji ste navikli putem WhatsApp-a na online način održavanja grupa, pozivamo i sve ostale koji bi željeli sudjelovati u grupama resocijalizacije da se jave privatnom porukom na Facebook, WhatsApp porukom ili sms-om na broj telefona 095 902 1749 kako bi dobili pozivni link putem kojeg se mogu uključiti u grupe.
Također u ponedjeljak ćemo detaljnije dogovoriti online grupe samopomoći za žene.
Prebacujemo se na Zoom prvenstveno zbog fleksibilnosti ove platforme za komunikaciju, jer smo na prethodnoj (Whatsapp) bili limitirani brojem sudionika, dok se Skype pokazao kao program s dosta nekvalitetnim video grupnim pozivima. Zoom možete skinuti na sledećem linku za PC (Windows) https://zoom.us

Naša preporuka je da ga instalirate na pametni telefon, za Android putem Google Playa, upisati u tražilicu Zoom Cloud meetings ili na iPhone putem App Store, upisati u tražilicu Zoom Cloud meetings.
U slučaju problema s instalacijom javite se na 095 902 1749, pa ćemo zajedno pokušati riješiti problem.
Vidimo se u 19:30 u ponedjeljak.
Veliki pozdrav i pazite na sebe i svoje bližnje!

About the Author
.