Blast Fest Martinska

August 14, 2023
Off

11.-13.kolovoza 2023.

Blast fest je osmišljen kao audio-vizualni festivalski događaj usmjeren na poticanje domaćih izvođača na proizvodnju elektroničke glazbe, dakle djeluje kao platforma koja promovira domaću scenu i umjetnike. Organizira ga Udruga Pozitivan ritam, a ovo je šesto izdanje festivala. Blast fest je manji i intimniji festival s tendencijom ka glazbenoj utopiji, jer je pod organizacijskom palicom nekoliko prijatelja koji dijele ista razmišljanja i ciljeve vezane za ovakva događanja, a to su – okupljanje, bezbrižno druženje, jednakost i uživanje u audio-vizualnim poslasticama. Održava se na plaži Marinska nasuprot Šibenika.

Izvođači su bili: Bakula, Brighton, Chof, El Commando, Eloc, Examine, Foxy, Iggy Dope, Kommoda, Korak, Kornet, Kuna, Labud, Lucy Lyu, MJ Suddani, Mokosh, Šččak, Sczh,.

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu, safe packove te majice i kape s logom programa. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli pronaći i letke o programu te dobiti savjet za siguran izlazak.

Tijekom podjele uspostavili smo odlične odnose sa posjetiteljima koji su nam omogućili dublji uvid u ponašanja mladih na festivalima  a nekoliko posjetitelja je s nama podijelilo i svoja iskustva iz noćnih izlazaka, posebice o sigurnosti, opasnosti i njihovim savjetima za sigurnost. S organizatorima, konobarima i ostalim osobljem, imali smo priliku uživati u super druženju te je uspostavljena mreža međusobne podrške za daljnju suradnju.

Više informacija na web stranici Siguran izlazak

Anonimno on-line psihološko savjetovanje: onlineinfozona@gmail.com
Obratite se i dogovorite termin.

Provedbu programa je omogućilo Ministarstvo zdravstva RH, a partner u provedbi je Zavod za javno zdravstvo Zadar.

About the Author
.