Predavanje u Biogradu

May 18, 2015

Udruga apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji PORAT i Zavod za javno zdravstvo Zadar u partnerstvu održali su javno predavanje s područja ovisnosti 14. svibnja 2015. (četvrtak) u Gradskoj knjižnici Biograd na moru, Šetalište kneza Branimira 52, u terminu od 18:30 s temama

1. tema javnog predavanja je: Resocijalizacija liječenih ovisnika i ovisnost.
2. tema javnog predavanja je: Ovisnost o kocki.

Predavači su bili iz Udruge Porat za temu Resocijalizacija liječenih ovisnika i ovisnost Siniša Kabić Peters i iz Zavoda za javno zdravstvo za temu Ovisnost o kocki pedagoginja i sociologinja prof. Marija Škrgatić.
UDRUGA Porat provodi ovo javno predavanje kroz aktivnosti projekta “UKLJUČI SE” koji se odnosi na psihosocijalnu podršku liječenim ovisnicima nakon završenog tretmana u terapijskoj zajednici, te informiranje o mogućnostima školovanja, doškolovanja i zapošljavanja radi lakše prilagodbe u društvu s ciljem održavanja apstinencije.
Organizacija ovog predavanja je partnerstvo Zavoda za javno zdravstvo Zadar i Udruge PORAT kroz provedbu projekta MENTALNO ZDRAVLJE ZA SVE.

Posjetitelji su se mogli osobno posavjetovati s voditeljem savjetovališta udruge PORAT i djelatnicima Zavoda za javno zdravstvo.

About the Author